torsdag 23 september 2010

NattiNatti säger...

jag nu och det ska bli skönt med en tidig kväll då jag är cp trött som det knaket syns på bilden ovan och snart kommer jag däcka tackvare mina underbara natt-mediciner. Utan dom hade jag aldrig fått sova så jag är så tacksam att jag har dom, men är dock sämst på att ta den normal tid... HAHA..

Ajja.. hoppas ni får en underbar natt med mycke sömn så ni är utbildade och redo för nya äventyr imorgon ! :)

Published with Blogger-droid v1.5.9

Min mobilbloggs fötsta...

video, jag hoppas det funkar. Har använt mig av min mobils Youtube applikationen och loggat in på min youtube sida valt video att dela videon till min söta mobilblogg...Om det inte funkar kommer detta inlägg raderasmen jag hoppas det funkar för då kommer jag lägga upp fler videos bla. på mina kissar osv. ;)

Videon är då på min söta hund som liten valp, visst är han söt.. Han är sötast i världen och har alltid varit de och kommer alltid att vara de ! JAG HJÄRTA MIN LILLA HUND ! :)

PS. Yes, det funkade... så hädanefter kommer det inte bara ploppa upp en massa bilder utan även nån video då och då ! :)

Published with Blogger-droid v1.5.9

Ett doftande tips till...

katt ägare som jag tycker ni MÅSTE testa ! ! !

Denna doftagott som man strör över kissedanden och sen rör ihop har jag använt mig av väldige länge nu och hag tycker den är mycket givande. Då jag har 3 kissar kan det börja lukta päckel rätt snabbt, men med detta börjar det lukta gott istället för kissepiss.

Det finns ju även nå kissedanden som heter "BestFriend Fresh & Easy" som är nå kristall kattsand, den låter ju suverän men jag har aldrig testat den, men kanske borde göra de... Dock så är den svin dyr men om den är så bra som den verkar så är det ju värt de.

Published with Blogger-droid v1.5.9

Världens sötaste hund...

är nu redo för en promenix. Även jag är redo men vill inte ut i äckel vädret, men jag har inget val. Lille hjärte hunden måste ju få göra de han ska oavsätt väder och vind. Men "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" HAHA.. HAHA... HAHA...

Ajja, nu ska vi ut och promenixa... Todoilooooooo ! ;P

Published with Blogger-droid v1.5.9

Den STÖRSTA Cola missbrukarn...

Izzah Viksten försöker att bli ren ! Enda sen jag va mini unge har jag avgudat Coca Cola och som äldre vart det värre. Har hällt i mig flera liter cola per dag, va jag utan cola för länge så fick jag sprängande huvudvärk så CocaCola va ett måste VARJE dag. Jag kunde dricka över 2L cola/dag och så höll det på länge, men nu håller jag mig till Fanta istället och sist jag drack CocaCola va exakt 1vecka sen och sä drack jag bara 1 glas hos min kära vän Patty. Fan vad duktig jag är och sen jag bytte ut colan till fanta så blir det inte många glas jag dricker. Köper dock alltid hem en om affären har nä billigt erbjudande, för darling dricker hellre cola än fanta. Lite sugen blir jag då jag ser han dricka har, men nej jag ska inte drick och har it gjort de heller. Vart dock väldigt sugen på CocaCola nu när jag skriver detta blogg inlägg så jag lägger ner detta inlägg NU !

Published with Blogger-droid v1.5.9

Fula äckel...

stövlar som jag va tvungen att köpa då jag va i Norge i sommras eftersom att mina snygg stövlar gick sönder :(

Även vovve liten är klädd för skit regn vädret som är ute...

Published with Blogger-droid v1.5.9

God Natt !

Vill börja med att berätta att bilden ovan tog jag då jag, darling och våra vänner var i Alanya. (29/8 ~ 5/9 - 2010.) Med mobilen snodde jag dock bilden från min egen FB och skrev dit "God Natt" med en applikaton jag har i telen och bilden är ej tagen med min mobil utan med en digitalkamera, men eftersom att jag snott den med mobilen oxh sen publicerats här så har bildkvallan försämrats. Vill du se orginal bilden + andra bilder som jag tog då vi va i Alanya KLICKA HÄR ! (Ni måste vara inloggade på FB för att komma till Alanya bilderna.)

Ajja, nog snackat om bilden och säger God Natt bloggen oc alla söta blogg-läsare vi höres imorgon ! :) SweetDreams ! ! !


Published with Blogger-droid v1.5.9
| © Copyright izzah.blogspot.com | Kontakt | Bilder |