fredag 1 oktober 2010

Slkål och nu...


öppnas öl nr. 2 som kommer drickas framför idol och med chips och ostbågar... myyyys ! :P

Published with Blogger-droid v1.6.1

Då har icke godismonstret...

gjort det igen, nämligen köpt godis för att hon va sugen för tillfället och sen har hon ätit en godis och suget är borta. Så nu har jag ännu mer godis som lär hamna uppe i godisskåpet och samla damm.. HAHA.. Dom färg glada klubborna som jag köpte sist och som jag även har bloggat om är ej uppätna nån av dom så alla 3 är kvar... HAHA.. HAHA.. HAHA.. hojja..

Published with Blogger-droid v1.6.0

Då har vi just sett..

Terror på Elmstreet 2010 som för den delen va riktigt dålig. Detta kallas film-sabotage, men det brukar ju bli så när dom ska jävlas med att göra om en klassiker. Nya Freddy va en usel Freddy... hujja... hoppas dom inte gör fler för det lär ju oxå bara bli skräp.

Några ny inspelningar dom faktiskt har lyckats med är ju Halloween filmerna och Fredag den 13e filmen, men självklart sä anser jag att orginal filmerna är bättre, men dom nya är faktiskt bra. Trodde dock att dom skulle vara en flopp innan jag hade sett dom, men där hade jag fel, men nu är det ju sjukt länge sen jag såg dessa filmer och för er som kanske inte har sett dom så tycker jag ni ska ge dom en chans, men Freddy kan ni skippa är då inget jag rekommendera i alla fall förstår dock om ni är nyfikna och vill se den enbart för att jämföra med orginal för det va exakt så det var för mig och det ledde ju till en besvikelse, men smaken är som baken delad så ni kanske tycker nåt helt annat än vad jag tycker !? :P

Published with Blogger-droid v1.6.0
| © Copyright izzah.blogspot.com | Kontakt | Bilder |