torsdag 19 augusti 2010

Natt mys med…

Prinsessan Sessan, Rick the Prince och my darling The King Of Piteå i sängen framför en film och sen sova. Darling försöker sova nu han, men han ska ju upp och jobba så han måste ju. Ajja, nu slås filmen på så tjohej!

Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Här har vi sömntutorna…

1 och 2, sen har vi sömtutorna 3,4 och 5 (katterna) som ligger och sussar i sovrummet. HAHA.. HAHA.. HAHA.. Så i denna lys är det bara jag som är vaken, men även jag är sjukt trött fast jag ska hålla mig vaken. Det får bli en tidig kväll istället ! :)

Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Då har jag läst…

ut boken, va iofs för ett tag sen, men har kollat igenom den igen för att hitta lite favorit citat jag snappade under läsningen ! Boken va mycket BRA så åter igen, TACK för boken Edith ! :)  

Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Nu ska jag…

vira in mig i min poncho äta äggmackor, dricka kaffe och läsa i den nya citat boken, myyyys! IZZAH ÄLSKAR CITAT AV ALLA DE SLAG! :)

Fick boken av min söta vän, Edith, Tack + att jag fick ett badlinne och en ägg skrivare, tack tack ...

Jag har fan världens BÄSTA vänner, tack för att ni finns vid min sida! LOVE YOU ALL!!!

Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Annelund, Annelund min...

kära gata nu är jag hemma igen efter nån timme på stan. Nu ska jag slappa en stund och sen plocka undan lite, diska, dammsuga och skura. Sen blir det att boka tvätt stugan för jag måste verkligen tvätta NU, har 2 stora tvätt påsar som är fulla + att jag har börjat fylla min tvättkorg oxå. HAHA..

Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Då har man...


hunnit besöka snuthuset och där gick allt åt helvete och nu tar jag mig en fika med hjärtat i gallerian, trevligt värra. Snart ska jag hem och hjärtat ska till jobbet. Så undra vad man ska hitta på idag? Städa kanske!?

Published with Blogger-droid v1.5.3.1

HaHa... HaHa... HaHa...

Jag säger: -Här har du din kudde älskling !
(samtidigt som jag lägger den på hans skalle.)
Älskling säger: - Mmmm...
(sen blir det tyst en stund och sen...)
Älskling: - Snaaark, snaaark, snaaark...
Jag: HaHa... HaHa... HaHa...

Nog måste man vara trött om man sover med en kudde på skallen? Nu har han bytt position i alla fall, men snarkar. gör fortfarande och snart är det 2 som snarkar . För nu är det film som gäller och sen sova. GoNatt! :)



Published with Blogger-droid v1.5.3.1
| © Copyright izzah.blogspot.com | Kontakt | Bilder |