måndag 16 januari 2012

Välkommen till 2012 mobilblogg !

Tänkte återuppliva min döda mobilblogg igen då jag känner att jag saknar den lite.. Så vi får väl se hur länge den får hålla sig vid liv denna gång då ?!

År 2011 slutade åt helvete med sjukdomar (kroppslig och psykiska) och allmänt psykiskt dåligt mående som pågått i princip hela året då de har vart ett riktigt helvetes år, men slutet va ännu värre, tyvärr.. Så jag va nöjd att helvetes året snart va över och hoppades att det nya året skulle få börja bra, men ack så fel jag hade...

År 2012 fortsatte med mer sjukdomar (kroppsliga och psykiska) och ännu sämre psykiskt dåligt mående som håller i sig fortfarande. Har vart samma sjukdomar som jag led av i slutet av 2011, men även plussats på några nya kroppsliga och psykiska sjukdomar och en av dom psykiska-sjukdomarna som jag går igenom nu och som satte igång kring jul, men det är först för nån dag sen man kunnat se tecken på psykisk-sjukdom och detta kommer nog påverkae min ADHD medicinering.. Men inget som är klart än.. Imorrn ska jag träffa kontaktpersonerna och diskutera det, på onsdag tar dom upp det med min läkare så om en ny diagnos plussas på och i fall detta kommer att påverka min concerta eller vad som sker borde jag få veta senast fredag. Jag hoppas inga större förändringar sker och att min ADHD medicin fortsätter sitt upptrappnings schema som planerat, men vi får väl se ?!

Väldigt mycket frågetecken som snurrar runt i skallen, förvirring osv.. Blir tokig snart.. Kanske ska lägga mig ner och vila hjärnan framför Cartoon Network eller Boomerang 2 underbara kanaler som är ett roligt tidsfördriv och min hjärna får vila från alla tankar + att den har hållit igång över 2 dygn utan sömn så det är på många olika plan den måste vila !

Ajja.. Nu dumpar jag hejjn och ska försöka hålla mobilbloggen vid liv så länge som möjligt, LYCKS TILL lilla Izzah !

Ajja.. GoodBye !





~ Click on pic(s) for bigger and better quality ~
~ Posted using BlogPress from my iPhone 4 ~
| © Copyright izzah.blogspot.com | Kontakt | Bilder |