måndag 20 september 2010

Jag är förlovad med...

världens BÄSTA, SÖTASTE, UNDERBARASTE karl och han skämmer bort mig med massa presenter och KÄRLEK i överflöd...

Detta kom darling hem med idag. En fin fin ask med 6 små parfymer och detta är inga fake utan 100% ÄKTA och dom luktar så underbart ! :)

Armani 5ml
Anais Anais 7ml
Palsma Picaso 5ml
Lou Lou 3.5ml
Fidji 5ml
Lauren 3.5ml

Jag är så hapoy ! ! ! Tack älskling för den underbara presenten ! Jag älskar dig hur mycket som helst! ! Puss Puss darling // Din IZZAH 4-ever !

Hörrni, visst va det en fin present jag fick av min älskling !? :)


Published with Blogger-droid v1.5.9

2 roliga skyltar som...

den ena har funnits och den andra finns utan för Piteå sjukhus. Kunde inte låta bli att ta kort på dom.

• Old Sign: Den bilden tog jag 2006 och tycker den ser för rolig ut, men dom syftade väl på att det är rökfritt inne antar Jag !? hmmm... HAHA.. Nu är fimpkoppen i alla fall bortragen och även skylten har bytts ut så "fimpa här" texten finns ej på den nya skylten. HAHA..

• New Sign: Denna bild tog jag idag och det lustiga med denna skylt är att 5 fotsteg åt de hållet pilen pekar är rökhuset eller rökhus och rökhus men nån bänk med en fimpkkopp typ.. HAHA.. HAHA.. HAHA..

Jag är verkligen road av dessa skyltar, men lite roar små ! :) HAHA.. HAHA... HAHA..

Published with Blogger-droid v1.5.9

Kråkguldet !

"Guld är inte allt som glimmar
sedan vintersolen sjunkit röd
Det som bleks i ljusets timmar
får mot nattens väv sin glöd

Ädelsten som snökristaller
silversmycken son är månljus blott
Rikedom när stjärnor faller
det är mörkrets gåvolott

Guldglans överallt i natten
rovdjursögon bakom stock och sten
Norrskenslågor över frusna vatten
bländverk, irrbloss, återsken"

 Denna klassiska låt som sjungs av Thorstein Bergman borde väl alla känna till eller !? Om inte så borde väl alla känna till den klassiska TV-serien Kråkguldet om inte så blir Jag djävligt besviken på er.. Det är ju en kult serie från 1969 som är rätt kul att slötitta på och det är just vad jag ska göra nu och mysa med söt djuren. Sen ska jag sussa om jag inte hinner somna innan den är slut då serien är uppdelad i 6 avsnitt och varje avsnitt är ca 30min, med andra ord är hela serien ca 3h och klockan är redan nu mycke och jag är lite små trötter så här säger jag i vilket fall som helst GoNatt Bloggen  ! :) 

Published with Blogger-droid v1.5.9

Sagofiguren och hans...

tyvärr inte så så sagolikt och förtrollande parti vann valet och det gillas INTE av mig och många andra normala Svenskar... Frågan är, va är det för jävla tomtar som röstar på denna idioti !? Jag är inte mycke insatt i politik, men är så pass insatt att jag vet att detta inte parti INTE är värd att vinna ! Själv röstade jag på Mona Sahlin och hoppades ju på att få slippa den fula sagofiguren Reinfeldt ... Men inte de inte, Svenska folket har åter igen röstat fuckat och ni som röstade på Reinfeldt i detta val säger jag bara: Skaffa hjärna innan ni nästa val ! 4år till in hell tack vare er ! Ajja.. död åt politik fuckers !

Published with Blogger-droid v1.5.9
| © Copyright izzah.blogspot.com | Kontakt | Bilder |