tisdag 17 januari 2012

Jag är chockad för att..

saker kan visst gå åt rätt håll för mig med. Hade ju möte med min kontaktperson då min andra hade gått och blivit sjuk ! Och det som gick så bra är att min ADHD medicin kommer inte att försvinna för att det va pga en annan orsak som gjorde att jag vart sjuk på det sättet som kunde ha vart den sjukdomen vi befarade då allt pekade på de, både själva sjukdomen och allt kring den. Men att inte att man kunde insjukna med liknande symtom(er) då man lider av en allvarlig förstoppning oxå. Sä det va ju sjukt bra även om jag kan tycka det låter sjukt skumt + att jag inte kan se nån logisk förklaring på hur i hela friden man kan insjukna på det sättet pga en förstoppning ?! Men det min kontaktperson sa då det så jag får lita på de och är ju överlycklig att min ADHD inte kommer försvinna.
Vet ej om om allt är 100% klart nu eller om det är det imorrn, men som jag förstod det så är det de !

Sen kanske jag slipper antabus och liknande alkis piller helt och hållet hädanefter ! Då det va nån som hade funderat i dom banorna, men om det va mina kontaktpersoner eller om det rent ut av va min läkare förstod jag inte riktigt . Slipper jag alkis piller så är det ju sjuk bra, men det ca inget som va 100% än.

Vi diskuterade även kring mina sömn problem som verkar bli sämre och sämre. Tex.. nu har jag vart vaken ganska exakt 3.5dygn eller har fått mig 2h sömn på denna period, men det är ju långt ifrån godkänt. Så det kanske kommer sättas in nå sömnpills, äntligen ! Frågan är vad då min läkare vägrar att ge tebax min gamla medicin, Flunitrazepem x2 som för den delen är den enda söm medicinen som har fungerat på mig. Orsaken till varför han vägrar de är för att det är ett benzo preparat och sådana slags preparat försämrar impulskontrollen och eftersom att jag är väldigt impulsiv i mig själv + att jag har diagnoser som har detta i sitt bagage så tycker min läkare att det är passande ge mig benzo, buhu.. Han kunde väl kanske sträcka sig till benzots kusin vitamin nämligen stilnoct. Har självklart ätit den och det va ingen längre period jag åt den innan den byttes ut mot Flunitrazepem ! Fick nämligen höja dosen på Stolnoct hela tiden och den gav mig ändå inte den effekten den borde ha gjort. Så om det är den medicinen som sätts in så får jag se om den ens hjälper mig ner nu då jag är medicinfri nu och har vart det sen september eller nåt sånt. För då togs alls mina mediciner bort och va då uppe i 27st pills/dag 9st preparat/dag och det va högs doser och mycket benzo som års. Så jag fick ligga inne på avgiftning eftersom att jag skippade nedtrappning och körde allt på en gång.. Men i alla fall.. Har ju vart medicinfri rätt länge nu så jag kanske inte har lika hög toleransnivå nu som förr och som jag alltid har haft och har man ätit medicin sen -05 och dom mängderna både samtidigt och hur många som sats in och bytts ut osv. så kan man förstå att jag har hög toleransnivå + att jag redan har det i grunden oxå ! men har min toleransnivå sjunkit på dessa medicinfria månaderna så kanske stilnoct funkar på mig, om det nu ens är den mesonen som han sätter in, om det nu ens sätts in nån medicin överhuvudtaget så det är inte heller 100% klart.

Sist men inte minst så drogs concerta upptrappningen oxå upp och medans min mage är sjuk så kommer ingen höjning ske, så hoppas den blir frisk snarast så vi kan förutsätta jakten på rätt concerta dos leken så jag kommer upp till den nån gång !

Imorrn ska min kontaktperson snacka med han och om jag får veta nå imorrn förrän eller om jag måste vänta med beskedet, hoppas jag får beskeden så snabbt som möjligt i alla fall

Ajja.. Nu har jag babblat nog känner jag. Så nu ska lägga mig till rätta i soffan och mysa med darling, hunden och kissarna x3 och se en film som heter "The inkeppers", det ska vara en rysare från 2011..

Ha en fortsatt trevlig kväll alla läsare så återkommer jag vid ett senare tillfälle !





~ Click on pic(s) for bigger and better quality ~
~ Posted using BlogPress from my iPhone 4 ~
| © Copyright izzah.blogspot.com | Kontakt | Bilder |