fredag 6 augusti 2010

Tadaaa ...

Skugg familjen Viksten/Söderberg är snart hemma igen!

Published with Blogger-droid v1.4.9

zombien är ...

ute och går... Ser ut som en zombie, känner mig som en zombie, men har man vart vaken ca 30 timmar i sträck så är det ej sä konstigt att man ser ut och känner sig som man gör !

Published with Blogger-droid v1.4.9

Ingen sömn ...

ännu, men det är enbart för att jag vart en mobilnörd. Har älegat och sorterat och lekt med apps, laddat ner och avinstall apps, donat med bakgrundsbild och kontaktkort osv... Och oj vad tiden går fort då man har kul, för kul va de.. Nu är det morgon och jag myser med världens goaste Mojje på huvudkudden, vovve liten ligger vid mina ben under täcket så man jehöver då it frysa, snarare tvärtom... Boomerang är på och just nu visas Katten Gustav och jag hoppas på att få somna snarast, men har ställt klockan på 12:00 så jag ej sover bort hela dagen... Ajja.. nu ska jag in i drömmarnas värld, men återkommer senare ! :)

Published with Blogger-droid v1.4.9

Så här har ...

min lilla pussgurka bäddat ner sig och legat så genom hela filmen, men nu har han bäddat om sig i täcket... Han är världens sötase, snällaste underbararaste hund min lilla Rick ! Puss Puss lill prinsen MIN ! :D

Published with Blogger-droid v1.4.9

Kvälls matte:

Pringles + Coca Cola + Jag + Darling + 1 hund + 3 katter + film = MYSPYS ! ;)

Published with Blogger-droid v1.4.9
| © Copyright izzah.blogspot.com | Kontakt | Bilder |