lördag 18 september 2010

Katten som inte ville...

bli trimmad ligger och sussar/myser med mig medans jag ser en film (Farlig förbindelse) och hjärtat sover så som vovve liten och mina andra katter oxå gör ! ;) Nu ska Jag sluta babbla och se filmen istället...

Published with Blogger-droid v1.5.9

Om ni vill så...

Följ min blogg med bloglovin

Det skulle verkligen uppskattas ! :)

Detta inlägg är skrivet med datorn och inte med mobilen just eftersom att man måste lägga in denna kod för att få igång Bloglovn funktionen !


Efterlyser skribenten...

som har skrivit denna söta kommentar... Kopplar it riktigt vem du kan vara även om du trodde att jag kunde klura ut vem du är så tell me söta du och TACK för dina fina ord. Kommer att komma tillbaka till fb världen, men vi får se när det blir kanske blir idag, imorgon, om 1v eller ännu längre... Men den som vänta på nåt gott väntar aldrig för länge eller ska man kanske skriva "väntar ALLTID för länge" !? HAHA...

PS. Att klippa Mojje va ett svårare projekt än Jag trodde så har gett upp, får ge det ett nytt försök lite senare idag eller imorgon. Nu ska jag i alla fall kura in mig under täcket och vila en stund, men återkommer senare mina söta blogg stalkers ! ;)

Published with Blogger-droid v1.5.9

Min nya...

verktygslåda som jag köpt idag så här ska det borstas, klippas och trimmas, katterna kommer nog inte gilla trimmnings processen, men hejjn ska nog gå bra !? Tur nog är det bara Mojje som behöver en hel kropps trimmning för dom andra är it lika långhåriga. Så dom räcker att klippa där vart dom är som längst. Nu ska jag snart sätta mig och kamma och klippa tover på Mojje mannen. Före och efter bilder kommer nog visas i nästa inlägg... ;)

Published with Blogger-droid v1.5.9

Idag är...

det grått och allmänt dåligt väder. Det regnar ej, men det har gjort de. Nu ska vi snart dra oss, vi ska dra på en backen runda. Djuraffären, Jysk, Elgiganten, Öb och Dollar Store. Hade även tänkt städa idag men skjuter jag till imorgon istället. HAHA... Ajja... nu ska jag göra mig klar så vi kommer oss iväg nån gång... :)

Published with Blogger-droid v1.5.9

Nu är...

natten kommen och jag är trött så snart ska jag sova, men vi ska se TV ett tag till, men natti natti :)

Published with Blogger-droid v1.5.9
| © Copyright izzah.blogspot.com | Kontakt | Bilder |