torsdag 9 september 2010

Måste ju berätta en...

sak för er mina kära mobilblogg läsare.. Jag, hjärtat och några vänner va ju i Alanya från 29/8-5/9 och vi hade det underbart. Och inte nog med alla roligheter, jag och hjärtat förlovade oss.. vi åt på en fin restaurang och helt plötsligt ställer sig darling upp och kommer till min sida av bordet och ställer sig på knä och friar.. fan vad glad jag vart och sen kom de 5 turkar och fira oss genom att sjunga nån sång för oss vid bordet.. Va en dröm förlovningskväll och ingen kommer få det så perfekt som vi hade ! Ringarna är silver och jag ÄLSKAR dom, men dom är snyggare irl, än på kort kan jag lova er ! Så nu har ni trogna bloggläsare oxå fått höra den underbara nyheten !

ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT PÅ DENNA JORD, BENNY SÖDERBERG ! PUSS PUSS !

Published with Blogger-droid v1.5.8

Vad tror ni ?

Vad tror ni ? Tror ni att vi har chips så vi klarar oss ikväll ? HAHA... Jag har aldrig sett söjjn många OLW och ESTRELLA påsar hemma hos mig eller hos någon i hela mitt liv men nån gång måste ju blii den första och allt tackvare darling ! Det är 16 påsar sammanlagt, galet ! HAHA.. HAHA.. HAHA..


Jag börjar tro att jag är Greta i "Hans och Greta" sagan och darling är den onda häxan som ska göda upp mig tills jag ser rund och smarrig ut och där efter äter han upp mig ! HAHAHAHHAHAHAHA... 


Published with Blogger-droid v1.5.8

Jag är hög som ett...

höghus. För nu har äntligen mina sömn mediciner börjat värka. (Gabapentiv x2 kapslar. och stilnoct x1 pills) Så nu är det bara lägga sig innan jag blir helt gone, men ermän att jag är en riktig hög snygging eller så inte !? HAHA.. Ajja...  NATTI NATTI !  

Published with Blogger-droid v1.5.8
| © Copyright izzah.blogspot.com | Kontakt | Bilder |