onsdag 18 januari 2012

Tiden bara rusade iväg !

För ca 3h sen så tog jag mig en rök paus från Desperate Hoswife tittandet.. Men oj.. shit.. vad hände egentligen ?! Va det inte en "rök paus" jag skulle ha ?! Det vart visst en längre paus än jag tänkt mig + att min paus pågår fortfarande. Så nu sitter jag återigen under fläkten och röker.. HAHA.. Man kan lugnt säga att tiden bara rusar iväg och inte bara då man har roligt. För inte har jag gjort nå speciellt dom här timmarna och tiden rusade ändå iväg... Hmmm.. Men ajja.. nu har jag snart rökt klart och när jag gjort de kryper jag ner under täcket och fortsätter mitt DH maraton, så kuuul ! Undra om darling tycker det är lika kul ?! Äh skit samma.. Haha..





~ Click on pic(s) for bigger and better quality ~
~ Posted using BlogPress from my iPhone 4 ~

Mycket funderingar, men inga svar !

Sitter nu och funderar på massa saker stöter på mycket frågetecknen här och var så då funderar jag lite extra kring de.. Men att fundera för mycket gör ingen klokare, så ska nog lägga detta på hyllan innan det snurrar om totalt uppe i knoppen ?!

Denna underbara Desperate HouseWife Säsong 6 boxen äger jag nu ! :) Vill tacka min underbara pappa som betalade ca halva boxen för han tycker jag är värd de med tanke på allt helvete som är omkring mig och för att jag kämpar på så bra ! Han har ju yrat ett tag om en present och idag då jag köpte denna underbara box så sa jag att till pappsen att han gärna får lägga nån krona på boxen istället för att köpa mig en present och det tyckte han va en bra ide... Tack så hemskt mycket kära pappa ! :) I <3 U !




På tal om Desperate Houswufe så kanske jag borde fortsätta på mitt Desperate Houswife maraton som jag började med jul veckan.. Har haft mycket och långa pauser så är bara på säsong 3, men vilket avsnitt har jag inte en susning om så får söka rätt på de och sen ska jag bädda ner mig i soffan under ett varmt täcke och ha ett myspys maraton med mina söta djur..MYYYS !

Så nu dumpar jag bloggen förbudens gång, ByeBye !




~ Click on pic(s) for bigger and better quality ~
~ Posted using BlogPress from my iPhone 4 ~
| © Copyright izzah.blogspot.com | Kontakt | Bilder |