torsdag 21 oktober 2010

Hela 3 söta proppfulla...



tvättpåsar med smutstvätt ska tvättas nu och första maskinen står nu i snurrning... Fuck varför ska jag byta kläder 40.000 ggr/dag !? Annser att det ät bättre att byta ofta än aldrig... Men detta är långt ifrån alla mina kläder har fortfarande välfyllda garderober så utan kläder behöver jag aldrig vara rädd att bli även om jag har 1000kg tvätt.. hihi skönt de ! ;)

Published with Blogger-droid v1.6.3

Haft en riktigt...

trevlig dag med darlings mamma (Rosita), hans lilla syster (Johanna) och hennes son Ozzy.. Vart först en runda på stan och sen drog vi hem till Rosita och va där och den blivande trummusen Ozzy the king trumma för fulla muggar :) Nu är jag hemma hos darling och inväntar att han ska komma hem från jobbet för sen ska vi på stan och kolla lite... hihi.. TACK, för en trevlig dag folket ! :)

Published with Blogger-droid v1.6.3

Att jag har världens BÄSTA pojkvän...

vet alla redan och jag har fått fler förtidiga födelsedagspresenter... Kan börja med att säga att Fullt hus filmerna fick jag av han och det berättade han för mig då han kom hem från jobbet och sen fick jag Desperata hemmafruar boxen. Änglagård filmerna har jag faktiskt köpt själv haha..

Fyller ju år 7nov och mina födelsedagspresenter jag fått av hjärtat är:

• Frans väskan i förr förra inlägget 249:-
• Fullt hus 69:-
• Fullt hus igen 69:-
• Desperata hemmafruar 99:-

+ att han bjöd på Challenge i tisdags och Golfen Dragon idag.. Det räknar han dock it in som födelsedagspresenter, men det gör jag.. Finns ingen som har bättre karl än jag.. The Quern Piteå Älskar The King Of Piteå MASSOR ! ! ! TACK, du är BÄST ! ;)

Kommer samla alla fina presenter i ett och samma inlägg då jag har fyllt år ! Men jag är mer än nöjd och räknar it med mer av darling, men har ju andra jag vet att jag kommer få av... Är man queen så är man ! ;D

Jag har haft en underbar kväll och jag är så glad att jag har världens BÄSTA karl. Underbaraste sötaste Benny Söderberg älskar dig massor ! Puss puss hjärtat !

Published with Blogger-droid v1.6.3
| © Copyright izzah.blogspot.com | Kontakt | Bilder |