söndag 19 september 2010

Nu har min söta...

mobil-blogg fått sig en ny fin design. Har använt mig av bloggers nya verktyg "Malldesigner" som gjorde det enkelt att styra en ny design. Dock så har jag brutit mot mina egna principer gällande design för när man använder sig av detta verktyg så lånar man färdiga mallar som man sen har tillåtelse att byta bakgrund, färger, typsnitt, typsnitt storlek osv.. Så scrollar man längst ner på min blogg så står det vem som har gjort grund mallen och vad jag menar med att jag har brutit mot mina principer är att jag brukar vilja göra min blogg själv, från topp till tå. Tex. http://izzah.blogg.se som är min vanliga blogg har jag gjort hela designen själv, men ajja.. eftersom att jag it orkat ta mig tid att lära mig mallarna för bloggen sä får grundmallen vara lånad, själva bloggen är ju ändå personlig för bakgrunden kommer från min dator färger på länkar text osv är ju styrt av muggen typsnitt och typsnitt storlek...och jag är nöjd med bliggens nya utseende och det är ju det viktigaste. Vad tycker ni om designen då ?

Published with Blogger-droid v1.5.9

Svart som natten..

och kallt som fan är det ute.. In och mysa i värmen är det som gäller nu..

Published with Blogger-droid v1.5.9

Då har..

både jag och darling röstat för första gången ! Hoppas S vinner, annars...  

Published with Blogger-droid v1.5.9

Pappa är fan sötast !

Han ringde just och sa:

Pa - Jag är villig att skjutsa dig om du vill rösta !?
Iz - Okej, varför inte !?
Pa - Men ska du rösta på nå annat än S så skjutsar jag it dig !  hehe..
Iz - haha.. Klart jag röstar på S, jag är it dum !
Pa - haha..

Så nu ska vi iväg och rösta och detta är första gången jag röstar fast Jag är 25år snart 26år, men nån gäng måste ju bli den första ! HAHA.. 

 
Published with Blogger-droid v1.5.9

RICK ...

Rickan, Rickan stickan stown, Snäckan, Stickan, Lill killen, Vovve liten, Schnubben, Gubben, Sötis, Sötast, Hjärtat, Lill killen, Bubben, Rick the prince, Prinsen, Söt nöten, Mammas älskling, älsklingen, Mammas gosse, Puss pijken, Bus pojken... har fått vara ut och kisselissat på alla träd och stolpar som finns... HAHA.. Smeknamnen ovan är bara lite av alla namn min kära hund kallas, men kärt barn har många namn och det stämmer ju eller vad säger ni !? :) hihi.. hihi.. hihi..

Published with Blogger-droid v1.5.9

Lite shopping...

vart det, dock bara måste ha saker som burkmat till katterna, hundgodis, dörtstopp, dekorationsand och ljus. Sen köpte darling en film. Så nu är man 150:- fattigare.. hehe...

Published with Blogger-droid v1.5.9

Nu är vi...

Dollar och kikar lite. Får se om man kanske kommer hem med nå fint, men känner jag mig själv rätt så kommer jag inte hem tomhänt, men är man shopoholic så är man. HAHA HAHA HAHA

Published with Blogger-droid v1.5.9

Eftersom att jag är så...

kort i rocken sä måste jag vika upp vissa bigott 1000 varv och det är INTE snyggt. Idag får jag dock skylla mig själv för jag fick för mig att använda ett par byxor som jag ALDRIG brukar använda.. HAHA.. Snart blir det DollarStore eftersom att vi aldrig drog dit igår och sen är det STÄDA som gäller. GodMorgon förresten, har ifos vart vaken nån timme redan, men ni läsare kanske är nyvakna !? Have a nice dag !

Published with Blogger-droid v1.5.9

Sessan sussar så sött..

vid mina ben och resten av familjen Viksten/Söderberg sussar gott så nu ska även jag sussa. Filmen va sjukt bra och jag ska helt klart köpa den.. ajja.. NattiNatti ! zZzZzZ..

Published with Blogger-droid v1.5.9

Då har vi...

just sett klart första filmen och har börjat på den andra som heter "Den objudne gästen" som darling köpte idag och om jag gillar denna film ska även jag köpa den till min fin fina film samling. Jag vet att jag har sett denna förr och tror att jag tyckte den va bra, men det återstår att se. hehe... Efter denna film blir det sussa, tror jag !? ;)

Published with Blogger-droid v1.5.9
| © Copyright izzah.blogspot.com | Kontakt | Bilder |