söndag 9 augusti 2009

Ett inlägg till 2 snälla karlar !


Haha haha haha kul va ? Haha :) ne nu ska jag ut med hunden en snabbis sen är det film som gäller :) tjo hej :)

Åskan å ...


blixtrarna har nått annelund :) mys :) dock så har jag bara sett en blixt men kanske kommer mera ? Men dundrar som bara den gör de mys som attans :)

Har just vart ute å ...


plaskat med hunden på en kort plaskig promenad å hade på mej mina söta zebra stövlar :) sött sött :) plask plask :)

Har vart underbart ...


väder tills nu :) det spöregnar mys som fan

Sitter ute på ...


uteplatsen nu karln sitter i solen å suckar å jag tog en skuggplats nog varmt i skuggan haha ...

Aj ...


Gått från annelund till öjebyn vid OKQ8 å självklart tog jag fel skor :( skavsår på vänster fot å ont under den högra :( så pappa fick hämta oss kan knappt gå :( suck !

Älskling å ...


jag är ute å går i denna varma. Det e nästan för varmt å då de blåser blåser det bara varmt :( jag kommer säkert få solsting idag uscha :( men samtidigt är det nice med denna värme man blir ju brun :)

Alla sover förutom ...


jag ! :( till å med katterna sover fast dom är natt djur. Karln å hunden sover som stockar men åter igen inte jag :(
jag är så less på dessa sömnlösa nätter uscha å sucka :( ska ge sömnen en chans för trött e jag. Hoppas jag lyckas somna. Natti natti !

Äh fan ...


jag ger upp film namnet :) nu ska jag lägga mig å se en sjukt bra film som går på 3an å det är "När lammen tystnar" en riktig klassiker å Anthony Hopkins är sjukt bra i rollen som hannibal lector :) älskar han i denna roll :) ska se vidare nu Tjo hej !

Som vanligt kan jag ej ...


sova å denna gång e det inte bara pga sömn problem det är även att jag grubblar på ett film namn men kommer ej på de å det gör det it lättare då jag ej vet vilka skådespelare som e med i den filmen ... Det enda jag vet att de e en rysare och nåt om att det är en lärare av nå slag som är mördaren sen vet jag inge mer Det är riktigt störnade !
| © Copyright izzah.blogspot.com | Kontakt | Bilder |