måndag 27 september 2010

Fuck vad mörkt och...

kallt det är ute om kvällarna nu, men det är de som är fitt hösten... Mörker har jag iofs inga problem med, men den förbannade jävla äckel kylan som jag har problem med... "Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" brukar folk säga, men det är bara idioter som säger det och är 100% seriösa när dom säger de... Men att det finns idioter av alla de slag på denna jävla planet är inget nytt och tyvärr... Dumpa idioterna på hög och lämna dom på tippen där dom hör hemma är ett bra tips jag ger er !

Fuck på vilket dåligt humör jag har vart på nästan hela kvällen och sämre blir det visst och det är fitt höstens fel... HATAR HÖST VINTER OCH VÅR ! ! ! :(

Nu ger jag upp detta inlägg vill inte smitta folk med mitt dåliga damp humör så jag säger även GOD NATT !

Published with Blogger-droid v1.6.0

Skit ungen ropa...

Ungen; -Får jag en cigg ?
Jag; -Nää du !
Ungen; -Men varför inte de då ?
Jag; -För att du är för liten !
Ungen; -Jag har faktiskt rökt förr !

Men jag orkade då it säga nå mer så jag glodde bara på han släkte ciggen och gick förbi... Skit ungen va inte en dag över 10år och vet inte riktigt vad det va för unge, tror inte det va nån av kvarterets ungar i alla fall för jag kände då inte igen han... Dagens småbarn har ingen respekt för vuxna.. Annat va de sä man själv va yngre eller jag va en riktig skit unge som barn och hade ej respekt för nån, men om man ser på helheten så hade barnen mer respekt för vuxna förrr i tiden än nuförtiden !

Ajja.. nog snackat om skit ungar... Idag har det varit och är en fin solig höstdag, men nån värme är det ej.. Jag vill ha sommar NU, så snälla "gud" hoppa över vintern i år och för alltid och ge oss sommar, sol och värme året om istället. Dom som vill ha snö och kyla kan åka till ett annat land istället, så de sä ! ! !

Published with Blogger-droid v1.6.0

Jippieeey... Jag VANN ! :P

Det är så kul att kolla sin mail och får ett sådant underbart besked istället för massa skit reklam och annat ointressant. Det är inte ofta man vinner sä då är det extra kul... Klänningen ovan va det jag valde, hur snygg som helst och snart är den MIN ! :)

TACK söta Emma för att du valde ut just mitt tävlings bidrag, det värmde ska jag säga dig !

Jag tycker ni ska kolla in denna söta tösens blogg; http://fabolousofemmas.blogg.se/

Jag är så HAPPY ! Hihi.. ;P

Published with Blogger-droid v1.6.0
| © Copyright izzah.blogspot.com | Kontakt | Bilder |