onsdag 18 augusti 2010

Lunchen/middagen/kvällsfikat...

är nu fixat och blev rostat bröd med kokt ägg och kaviar. Mmmmh... vad gött ! Som ni kanske förstår av rubriken så är detta de första jag äter idag. Har helt och hållet glömt bort att äta och magen har ej sagt till heller. HAHA...  

Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Ni kanske…

behöver ha bilder på era idoler, men är man redan en snygg stjärna som jag så behövs inga löjliga bilder på nå idoler. Då räcker det med en spegel, men nu har ju inte alla samma tur som mig så ni får väl nöja er med era bilder och/eller idol affischer ! 

Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Vart lite shopping idag !

Eftersom att mina djur är BÄST på att flytta runt sina matskålar så har jag satt stop för de nu, har köpt en antihalkmatta som jag klippte isär och resultatet vart detta. Iofs så har hundens matskålställ antihalk-fötter, men la en matta under hans matskålar i alla fall för jsg vill att det ska se lika ut. 

Sen vart det  nya spislock som självklart går i svart och vitt eftersom att mitt kök går i dom färgerna. 

Sist och dyrast va cigglimpan och darlings snusstock, men det är ju ett måste för annars överlever vi ej
!

Nu blir det ej så mycke mer shopping än de riktigt nödvändigaste som kattsand, kattmat, hundmat och mat till oss och det blir väl att dra och handla de senare eller imorgon !?

Nä nu ska jag snart till sophuset och kasta lite skräp, samt boka tvätt tid och sen ut med vovven ! :)

Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Här har vi dagens...

outfit, lite snyggare än igår, men är slapp klädd även idag. Klänning och foppatofflor är väl it det hetaste, men som jag sa igår, man behöver inte alltid vara snyggt klädd… HAHA.. 

Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Kan man ha…

mysigare än vad jag har just nu? Nix det kan man ej och snart måste jag avbryta myset och det vill jag ej ! :( Men vovve liten måste ut och jag måste köpa cigg, men det va mys så länge de vara i alla fall ! JAG ÄLSKAR MINA DJUR ! På bilden ovan är det Mojje och Rick som jag myser med i sängen framför en bra film !

Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Har fört över...

2 filmer på minnes kortet. "No one wold tell" som är en sjukt bra film, synd bara att jag ej hitta den med svensk text men har sett den otextad förr så nog funkar hejjn. Andra filmen jag ha fört över är "Minis first time" och den kan jag inte säga så mycket om eftersom jag bara sett den en gång och det va lääänge sen, minns i alla fall att jag tyckte den va bra då så vi får se !? Nu hade jag tänkt se "No one wold tell" sen måste jag springa iväg och köpa cigg och den andra filmen sparar jag nog till ikväll ! Men innan jag avrundar detta inlägg så vill jag bara säga: Ni som inte sett nån av dessa filmer, se dom ! Nu sätts minnes kortet i DVDn så hej så länge kära blogg !

Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Nu säger jag....

GodNatt !
Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Nu har jag...

lagt mig till rätta i sängen och hevva på denna film. Darling ligger bredvid mig på vänster sida och snarkar sött, på höger sida har jag min katt mojje som sover sött och även han snarkar, på magen har jag min andra katt Sessan som ligger och glor på mig och kurrar högt som bara den och vid fötterna har jag min hund Rick som sussar och gör nå konstigt smackljud lite då och då och sist men inte minst så har jag min 3:e katt majjsan som ligger i djur-bädden som är typ nedanför sängen och hon ligger och sussar tyst och sött för sig själv. Visst är det underbart med djur, jag älskar min lilla familj som består av darling, 3katter och 1hund.. Nu ska jag fortsätta att se filmen ! TJOHEJ! ;P
Published with Blogger-droid v1.5.3
| © Copyright izzah.blogspot.com | Kontakt | Bilder |